Acte conjunt d'entitats i partits canongins per la Diada de Catalunya - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

divendres, 11 de setembre del 2020

Acte conjunt d'entitats i partits canongins per la Diada de Catalunya

Aquest any, quan l'ajuntament va anunciar la suspensió de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, un conjunt d'entitats i partits polítics canongins van fer l'esforç de coordinar-se per organitzar un acte col·lectiu alternatiu, i evitar que els canongins es quedessin sense estar representats en una data tan assenyalada, ni fer un sentit homenatge al què aquesta representa per la història de Catalunya. 

L'acte s'ha fet la vigília de la Diada, el dijous 10 de setembre a les 8 del vespre, a la Plaça d'Europa, al davant del xiprer que les entitats van plantar-hi després de presentar-lo com a ofrena col·lectiva l'11S de l'any 2018.

L'assistència estava limitada a un representant de cada entitat i partit organitzador, per respectar les mesures imposades de reunions d'un màxim de 10 persones. Les 5 entitats i 3 partits han estat:

- ANC La Canonja

- Avis i àvies de La Canonja x la Llibertat

- Centre d'Estudis Canongins Ponç de Castellví

- Consell Local per la República - La Canonja

- Esquerra La Canonja

- Junts x la Canonja

- Som Poble

- Orfeó Canongí






Fotos: Cori Roca i Gemma Esteve

Han fet l'ofrena conjunta, consistent en una regadora -símbol de la necessitat de regar i acompanyar en el creixement al xiprer que es va plantar entre tots en homenatge a l'1 d'octubre- i s'ha llegit el manifest consensuat, extret del redactat per l'ANC. A banda, el regidor d'Esquerra també ha llegit el seu propi manifest i fet la seva ofrena floral.




Per finalitzar l'acte s'ha cantat l'Himne Nacional de Catalunya: Els Segadors.


Bona Diada de Catalunya a tots els canongins!



SUBSCRIU-TE A L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages