Resultats de la votació popular: i el 3r Nano de l'Orfeó Canongí serà... - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dilluns, 17 d’agost del 2020

Resultats de la votació popular: i el 3r Nano de l'Orfeó Canongí serà...

Ja tenim els resultats de la votació popular pel que serà el 3r Nano dels Amics dels Gegants i grallers de l'Orfeó Canongí:

Hem rebut una participació molt alta: 176 vots! Gràcies a tots els que us hi heu implicat!

... I el que serà un nou Nano de la Canonja serà:El Joan Alberich! L'estimat fotògraf i alpinista canongí. Estem molt contents, pel consens popular que ha tingut entre els canongins -que mostra com n'era d'estimat-, i encara més per la il·lusió i emoció que ha fet a la seva família quan els ho hem anunciat. Moltíssimes felicitats!!!Ha rebut un total de 109 vots (un 61,9% del total). A continuació han quedat el Salvador Martorell (20 vots), el Josep Gols (14), un Prehistòric (11), l'Adela Llop (8), un Químic (5), i la resta amb altres propostes fetes pels participants, que tindrem en compte de cara als nous Nanos.Ens posem a treballar-hi i a veure quan el podem presentar i incorporar a la família gegantera de la Canonja!

Gràcies a tots!!!


Orfeó Canongí


SUBSCRIU-TE A L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages