1a Mostra d'Entitats Canongines - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dijous, 21 d’abril del 2022

1a Mostra d'Entitats Canongines

Aquest dissabte 23 d'abril se celebrarà la 1a Mostra d'Entitats Canongines.

Un conjunt d'entitats s'han agrupat per organitzar aquest acte, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Aquestes són: l'Agrupament Escolta i Guia Bisbe Borràs; l'ANC de la Canonja; l'Ateneu Popular La Mina; el Consell Local x la República; i l'Orfeó Canongí, amb les seves seccions de la Colla Gegantera, l'Escola de Música i l'Estímul, la històrica revista de l'entitat -ara en format digital-.

Cadascuna d'aquestes entitats muntarà una paradeta durant el matí a la Plaça de la Raval, oferint informació de la seva activitat, apropant-la així als canongins a qui els pugui interessar.

Des de les 11 del matí fins les 3 de la tarda hi haurà servei de bar, perquè els assistents puguin asseure's en una tauleta tot fent el vermut, i també ambientació musical, amb un escenari "obert" per qui vulgui posar música o inclús interpretar-la o cantar. A més, cap a les 13h hi haurà l'animació d'una Cercavila a càrrec de la companyia de l'artista canongí Mag Blak Productions


Esperem que aquesta iniciativa sigui d'interès pels canongins i pugui tenir continuïtat els propers anys, ampliant-la amb més entitats que en vulguin formar part, esdevenint així una gran mostra de la potencialitat, diversitat d'àmbits i riquesa de les entitats canongines.

 

SEGUEIX L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages