L'admirable tasca dels Amics de Rwanda - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dijous, 26 d’octubre del 2023

L'admirable tasca dels Amics de Rwanda

Aquest dissabte 21 d'octubre s'ha celebrat a l'Orfeó Canongí un acte per explicar l'experiència solidària dels Amics de Rwanda. Una tasca admirable i plena de dedicació altruista. La Teresa Bages, acompanyada de la Marisa i el Lluís, van venir a compartir les vivències de primera mà dels nombrosos viatges que hi fan freqüentment, a explicar la realitat i la necessitat de l'acció solidària, per ajudar a donar-los una major qualitat de vida.

L'acció de suport a Rwanda neix de mossèn Josep Cabayol, amb tants vincles amb la Canonja, i continua mitjançant el grup Amics de Rwanda i la seva col·laboració amb el Bisbat de Vic i tots els mossens de procedència rwandesa que s'han integrat a Catalunya.

Com ells mateixos diuen: "No som una ONG. Som gent de bona voluntat, que creiem que un altre món és possible. I per això treballem amb l'escolarització i educació dels més necessitats, així com altres projectes per a una vida millor." 


Fotos: Pep Espasa

Després de la xerrada els assistents van poder veure i admirar tota una mostra de magnífics productes artesanals de Rwanda, la recaptació solidària de la qual es dedica directament a ajudar els més necessitats, sobretot els infants: ajudes en estudis, beques de menjador, potabilització de fonts d'aigua o ajudes mèdiques.

Col·laborem-hi! Podem ajudar-los i contribuir a la il·lusió que mostren per la vida, comprant els seus productes (uns grans regals per Nadal!) en qualsevol de les xerrades que fan, o també a la botiga Sant Jordi Art (c/ Reding, 50, Tarragona) de la canongina Goretti Rion. O bé directament apadrinant o aconseguint material necessari per donar-los una vida millor. Per exemple:

Una bicicleta: 100€
Una màquina de cosir: 120€
Un uniforme: 15€
Una beca de menjador: 60€/any
Una beca d'estudi de secundària o FP: 250€/any
Una beca d'universitat: 700€/any

Podeu demanar més informació al 628516566 o a l'adreça teresabaiges@gmail.com.


Gràcies pel vostre compromís i dedicació, Amics de Rwanda!

Moltes gràcies! Murakoze Cyane!


Orfeó Canongí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages