El CF Canonja és de Primera! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dilluns, 24 d’abril del 2023

El CF Canonja és de Primera!

Aquesta Diada de Sant Jordi la festa ha estat encara més completa a la Canonja. El Club de Futbol Canonja ha assolit l'anhelat ascens a la divisió Primera Catalana!

Foto: SPORT

La temporada dels canongins ha estat magnífica, com ens van relatar el seu president Fernando Mañé, l'entrenador Víctor Quiñones i el futbolista i capità de l'equip Xavi Tomàs en l'entrevista del programa de ràdio de la cadena SER feta fa poques setmanes en el nou Teatre Municipal de l'Orfeó Canongí. A més amb el component que aquest any s'ha apostat per un equip humà amb arrel canongina, recuperant nombrosos jugadors que ja havien passat pel planter canongí i amb un cos tècnic amb molt de component de la casa. I ha estat un èxit. La gran unió i el magnífic ambient que s'ha viscut al vestidor han fructificat en aquesta fita tan desitjada i merescuda!

Foto: ElTravesser.cat

En el partit d'aquest diumenge el CF Canonja va derrotar per 2-1 un dels equips més forts i favorits de la categoria i del play-off d'ascens del grup 6 de la Segona Catalana, el CD Tortosa, certificant així amb total solvència, i avançant-se unes setmanes a la jornada final de la competició, l'ascens matemàtic a Primera Catalana. Una fita històrica!

Imatge: LaPreferente.com

Felicitats, campions! Visca el CF Canonja!


Estímul.cat

Vídeo: Twitter CF Canonja

Enllaços:

- Article al diari SPORT

- Article ElTravesser.cat

- Dades equip i classificació LaPreferente.com  

- Fase d'ascens LaPreferente.com

- Twitter CF Canonja

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages