El canongí Oscar Alejandro, campió d'handbol amb la Selecció de Catalunya! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimecres, 11 de gener del 2023

El canongí Oscar Alejandro, campió d'handbol amb la Selecció de Catalunya!

L'Oscar Alejandro, membre històric dels Amics Handbol La Canonja, des de l'octubre de 2021 forma part de l'equip tècnic de l'equip juvenil masculí de la Selecció Catalana d'Handbol.

Aquesta primera setmana del nou any s'ha disputat el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) a les localitats alacantines d'Altea, la Nucia i Benidorm.


La selecció catalana va disputar els 3 partits de la Primera Fase entre els dies 3 i 5 de gener. El 1r contra Madrid, a qui van derrotar per 37-26; el 2n contra Andalucía, perdent-lo per 32-37; i el 3r contra Euskadi, vencent per 33-29 i classificant-se d'aquesta manera per les eliminatòries.

Els Quarts de Final, el 6 de gener al Pavelló de la Nucia, enfrontaven Catalunya amb Astúries. I els catalans van passar a la següent ronda amb un ajustat marcador de 32-31.

Ja a la Semifinal, el 7 de gener al Palau d'Esports Vila d'Altea, Catalunya va derrotar Navarra per 33-29.

L'esperada Final, disputada el 8 de gener al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, enfrontava Catalunya amb Andalucía, amb qui havien perdut el partit de la Fase de Grups. I va haver-hi revenja, doncs en el partit decisiu la victòria es va produir en un emocionantíssim partit i un marcador final de 30-29. Campions!

 

Fotografies: @fedcathandbol

Twitter @OAlejandro33

L'Oscar, portant ben amunt l'esperit i afició impulsada durant tants anys pels Amics de l'Handbol La Canonja, un orgull pels canongins.

Moltes felicitats, campió!


Estímul.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages