Gran èxit de <i>La Despertada</i>! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

diumenge, 28 d’agost del 2022

Gran èxit de La Despertada!

Un dels actes que s'ha introduït en aquesta Festa Major 2022 ha estat la iniciativa de la Coordinadora d'Entitats dels Seguici Canongí de fer una cercavila nocturna, amb el Mico, el Mamut i els Gegants de l'Orfeó Canongí. Tot just acabar-se el dissabte 13 d'agost, a les 12 de la nit, s'ha iniciat "La Despertada" amb una concentració dels elements del seguici festiu a la Plaça del Castell, sempre amenitzats magníficament per la Txaranga Tocabemolls. Tot seguit ja han començat el recorregut cap al carrers Masricart, Raval i Bisbe Borràs fins a la Plaça de l'Església, on han fet una nova concentració durant una estona.

El seguici s'ha reemprès posteriorment passant per la Plaça de la O i baixant pel carrer Marina fins arribar a la Plaça Catalunya, just a la mitja part del ball de Festa Major, reunint-hi així tota la gentada que ha seguit l'acte.

Una riada de gent, majoritàriament jovent però també petits i grans -que també ho han seguit des dels balcons- han contribuït a crear un ambient excepcional, amb un tarannà sa, unió de tradició i festa. Podeu reviure-ho en els vídeos que us mostrem a continuació.

Que per molts anys puguem viure actes festius com aquest, tan característics en la nostra tradició i que es duen a terme en moltes poblacions catalanes -a les què ara ja, amb aquest magnífic Seguici que estan construint les nostres entitats, hi podem afegir també La Canonja-, on la tradició és la protagonista arrel de la qual s'enarbola tot el caire festiu.

Llarga vida a La Despertada! Que la tradició continuï!

 














Vídeos: Pep Espasa

REP L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages