Ens ha deixat l'estimada Cecília Bofarull - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimarts, 18 de gener del 2022

Ens ha deixat l'estimada Cecília Bofarull

Aquest dissabte 15 de gener ens ha deixat la Cecília Bofarull Briand als 45 anys d'edat, de família de la Canonja, on hi va viure durant una temporada. Incansable lluitadora, valenta i forta, exemple d'actitud vers la lluita contra el càncer que patia. Així ho va plasmar en el llibre "Me quiero vivir" que va il·lustrar ella mateixa amb unes taques d'aquarel·la carregades de simbolisme, on expressava d'una manera molt transparent els seus sentiments a diari, tant els dies bons com dolents. Sempre amb la voluntat ferma d'ajudar a gent que està passant el mateix procés i els seus familiars i amics, va decidir destinar la seva recaptació a la investigació oncològica.


Dissenyadora gràfica, cofundadora i directora artística durant més d'una dècada de l'agència creativa Domo-A, alguns dels seus treballs van ser reconeguts pels Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual. Va continuar la seva carrera professional en el món de la comunicació corporativa com a responsable de disseny gràfic i comunicació dels hotels AlmaBarcelona i AlmaPamplona.

Filla del pediatra canongí Josep Maria Bofarull Bosch, de família estretament vinculada a l'Orfeó, amb la nostra entitat també hi va participar directament essent l'autora de la imatge gràfica dels actes d'homenatge del 75è aniversari, el 2005, amb el logotip i el disseny de la primera pàgina web.

La nostre Cecília, ens ha deixat. 

Oportunament us anunciarem dia, hora i lloc a on l’acomiadarem.

És possible que alguns de vosaltres vulgueu enviar flors. Coneixent la Cecília, preferiríem que donéssiu aquests diners a la Fundació per la Recerca Oncològica (www.fero.org), creada pel Dr. Baselga i amb qui col·laborava la Cecília. Ella us ho agrairà molt. Nosaltres li posarem unes branques d’olivera del nostre jardí. Gracies a tots per ser al seu costat durant la seva vida entre nosaltres.

Josep Maria Bofarull Bosch
Anne Marie Briand Espach
Nathalie Bofarull Briand

 
 Això són les vostres flors per la Cecília que FERO ha recollit:
https://ceciliabofarull.fero.org/#K05
 
 
Una abraçada molt forta, Josep Maria, Anne Marie i Nathalie.

I a tota la família, en especial al Max.


Orfeó Canongí

Fotografies: Montserrat Canadell Bofarull


 
 
 
 

“El cáncer ha desbaratado mis planes, pero soy feliz” (lavanguardia.com)


 




Article a La Vanguardia


SEGUEIX L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages