Adeu a l'estimat Salvador Canadell - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimarts, 12 de maig del 2020

Adeu a l'estimat Salvador Canadell

Aquest dilluns 11 de maig de 2020 ens ha deixat l'estimat canongí Salvador Canadell Llauradó, als 84 anys d'edat.

El Salvador sempre va estar compromès amb el nostre poble i va ser-ne un referent en àmbits molt diversos, a banda de ser estimat i apreciat per tots els canongins.

Va ser un dels fundadors del comitè local de CDC a la Canonja, unint-se a l'equip encapçalat pel Robert Bofarull Malapeira. Va entrar de regidor a l'Ajuntament i va exercir-ne fins l'any 1999. Sempre deia que cada matí abans de marxar a la feina feia un tomb pel poble per veure com estava tot (portava urbanisme i la brigada). Posteriorment va ser un guia pels regidors que van venir després. Ho sabia tot de la Canonja: cada camí, cada carrer, cada casa... Va mantenir-se sempre al peu del canó. També va voler continuar oferint el seu recolzament en la constitució de Junts x la Canonja en les passades eleccions municipals.



En l'apartat cultural i d'entitats canongines, va ser president de l'Orfeó Canongí entre els anys 1971 i 1972, on també va tenir un rol important en la Companyia de Teatre, sent-ne director molts anys. També era membre del Club de Billar de l'Orfeó.

Per altra banda, també va formar part de la primera Associació de Veïns, i va estar molt vinculat al Club Ciclista de la Canonja. També va formar part de la Coral de la Canonja.

Gràcies per tot, Salvador! Et trobarem molt a faltar!



SUBSCRIU-TE A L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages