Adéu al nostre estimat Raül Vilanova, impulsor de l'Estímul i gran Orfeonista - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dijous, 21 de novembre del 2019

Adéu al nostre estimat Raül Vilanova, impulsor de l'Estímul i gran Orfeonista

Avui, dijous 21 de novembre de 2019, ens ha deixat el nostre estimat Raül Vilanova i Mata.

La seva tasca infatigable de recuperació de l'Estímul en la seva segona etapa, dirigint-lo des del març de 1979, és el que va donar veu i memòria històrica a tres dècades de vida de la Canonja, esdevenint el cronista oficial del poble, amb tota la dedicació, constància i treball extraordinari que va aportar. 

A això hem de sumar-hi tantes i tantes iniciatives pel bé comú i per la vitalitat del poble, com el seu pas per Ràdio La Canonja, o la seva aportació inestimable a l'Orfeó Canongí, del qual rebé el nomenament de soci d'honor l'any 2004 i la insígnia d'or.




És un honor per nosaltres haver rebut un últim gest seu, donant la "benedicció" a la iniciativa del nou format de l'Estímul, i encoratjant-nos a continuar lluitant per preservar i incentivar el sentiment de pertinença i arrelament al nostre poble:


BON DIA,

PELS VELLS COMPONENTS DE L'ESTÍMUL ÉS UN PLAER CONSTATAR EL VOSTRE INTERÈS PER REOBRIR DIGITALMENT EL NOSTRE ESTIMAT ESTÍMUL.

MALGRAT ESTAR PRÀCTICAMENT RETIRAT DE LA VIDA, INTENTARÉ APORTAR EL MEU GRANET DE SORRA.

UNA ABRAÇADA,

RAÜL


Gràcies per tot el que ens has donat. Des d'aquí el nostre agraïment etern.

Descansa en pau, amic!




3 comentaris:

  1. Moltes gràcies per tots els aprenentatges rebuts, Raül. Fins sempre

    ResponElimina
  2. Raul !!! Quants Estimuls, quantes hores de radio La Canonja, moltes gràcies per tot aixó qie ens has donat!!! Fins sempre

    ResponElimina
  3. Junts per la Canonja, agraim al Raul Vilanova el seu treball incondicional per La Canonja, amb els mitjans periodistics i culturals que tan li agradaven, l'Estimul, Radio La Canonja i l'Orfeo Canongí. Bona feina Raul i moltes gràcies per la teva dedicació!!!

    ResponElimina

Post Bottom Ad

Pages