Proclamat el projecte arquitectònic guanyador de la remodelació de l'Orfeó Canongí - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dijous, 24 de maig del 2018

Proclamat el projecte arquitectònic guanyador de la remodelació de l'Orfeó Canongí

El projecte del despatx d'arquitectes reusenc Figuerola-Gavaldà-Romera serà el que es portarà a terme per a la remodelació de l'edifici de l'Orfeó Canongí.


Aquí podeu veure les diferents obres realitzades per aquest prestigiós despatx, d'entre les que destaquen la remodelació de la Catedral de Tarragona, la Biblioteca Pública de Reus, el Convent de Santa Anna d'Alcover, el Celler Cooperatiu de Nulles, o el Barri de Sant Jaume de Tortosa, entre d'altres. Ha estat escollit entre 4 projectes finalistes (d'un total de 10 presentats al concurs).

Ara es treballarà durant uns 3 mesos en la redacció del projecte final, en una fase on la Junta de l'Entitat es reunirà amb el despatx per acabar de definir la distribució dels espais dels quals en farà ús l'entitat.

Un cop es tingui el projecte definitiu, l'Ajuntament de La Canonja obrirà la licitació de l'obra a les empreses constructores per tal d'adjudicar quina en farà la realització.

http://www.lacanonja.cat/noticies/el-projecte-de-rehabilitacio-i-ampliacio-de-l%E2%80%99orfeo-canongi-ja-es-una-realitat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages