Concerts i tallers pel desembre a l'Orfeó! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dissabte, 16 de desembre del 2023

Concerts i tallers pel desembre a l'Orfeó!

Des de l'Orfeó Canongí hem organitzat una sèrie de concerts i tallers per aquest mes de desembre, amb el suport de la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de la Canonja.



Aquest diumenge 17 a les 7 del vespre tindrem a la banda Fronterazul portant-nos la seva proposta de fusió de jazz amb flamenc. Una formació d'una qualitat exquisida, encapçalats pel tarragoní Samuel García al violí i la trompeta.

El proper dissabte 23 de desembre tindrem festa i ball a la nit amb Sardines, repassant els millors temes de la música disco, pop i funky.

El torn pels més petits serà el divendres 29, amb un taller musical infantil per a famílies a càrrec de Rockin' Moon. Les edats recomanades dels nens és fins als 5 anys. El preu és de 10€ els socis de l'entitat i 13€ els no socis (preu per tota la família!). Hi haurà 2 sessions, perquè vingueu a l'hora que us vagi millor: a les 5 i les 6 de la tarda.

Val a dir que en l'actualitat s'està realitzant el taller de cuina de Nadal, a càrrec del cuiner reusenc Aleix Mèlich. La primera sessió es va realitzar el passat dia 13. Les properes seran els també dimecres 20 i 27 a Cal Qué. Si esteu interessats a assistir-hi envieu un missatge al whatsapp de l'Orfeó: 622407024.

La programació dels actes va iniciar-se el passat dia 2 amb el concert d'Oscárboles, acompanyat amb els dibuixos de l'artista Pelopantón, que va tenir una gran acollida de públic, que va passar-s'ho d'allò més bé.

El dia 31 el bar Orpheus ha organitzat un sopar de Cap d'Any, amb una festa amb música i videoclips posterior per ballar i celebrar l'entrada del nou any 2024.


Esperem que us agradi l'oferta cultural de l'entitat. Properament us informarem de més actes programats, que hem hagut de posposar ja de cara a l'inici de l'any vinent.

Us hi esperem!


Orfeó Canongí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages