Actes d'homenatge al baríton canongí Pau Vidal - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

divendres, 3 de novembre del 2023

Actes d'homenatge al baríton canongí Pau Vidal

El Centre d'Estudis Canongí Ponç de Castellví ha organitzat, mitjançant el projecte de Memòria Canongina, una sèrie d'actes en commemoració dels 25 anys del traspàs del baríton canongí Pau Vidal Guinovart.

S'iniciarà amb una exposició al Castell de Masricart entre els dies 7 de novembre i 17 de desembre.

L'endemà, dimecres 8 de novembre, tindrà lloc la conferència "Pau Vidal i les possibilitats de la veu de baríton" a càrrec del reconegut musicòleg Marcel Gorgori. Serà a les 7 del vespre a la sala d'actes de l'Orfeó Canongí.

Finalment, el dijous 30 de novembre se celebrarà una taula rodona amb la presència de diversos familiars i deixebles del Pau Vidal: la seva filla Maria Rosa; el seu deixeble Josep M. Fontanals; i la seva alumna Teresa Valls. També a les 7 del vespre a la sala d'actes de l'entitat Orfeó Canongí.

Aquest acte clourà amb l'actuació del grup Cantambolines, dirigit per la mateixa Teresa Valls i l'acompanyament al piano d'Anton Salvador, que interpretaran peces de l'Elisir d'Amore de Gaetano Donizetti.

Més informació:


Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages