Acte inaugural del nou Orfeó Canongí! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

diumenge, 22 de gener del 2023

Acte inaugural del nou Orfeó Canongí!

Aquest dissabte 21 de gener de 2023 ha quedat inaugurat el nou Orfeó Canongí, amb un acte que ha mostrat la qualitat dels espectacles que es podran oferir d'ara endavant a les instal·lacions de l'OCTM, les sigles del Teatre Municipal de l'Orfeó Canongí.


L'acte, conduït per la reconeguda periodista d'arrels canongines Núria Solé, ha començat amb un vídeo explicatiu del que han estat el projecte i les obres d'aquests dos darrers anys. A continuació, el torn de paraules a càrrec del president de l'entitat, Pep Espasa, l'alcalde Roc Muñoz i el ministre Miquel Iceta. A continuació us reproduïm el discurs del primer, fent referència a les arrels i la història de l'Orfeó Canongí i els valors i ideals que han permès a l'entitat superar les dificultats i mantenir viva la flama fins al dia d'avui.

Tot seguit els artistes canongins de gran renom internacional, el músic i director Daniel Espasa (al clavicèmbal, junt amb la seva ensemble Vespres d'Arnadí, formada en aquesta ocasió per un quintet de corda i una flauta barroques) i el ballarí i coreògraf Aleix Mañé (acompanyat de l'excel·lent ballarina Aida Badia), han ofert tres peces del repertori de Johann Sebastian Bach i dues de dansa en solitari, per mostrar l'excel·lent qualitat i repercussió dels artistes sorgits del nostre poble i la mesura del nivell dels actes programats que acollirà aquest recinte.

Podeu veure algunes fotografies i vídeos a l'instagram de l'Aleix Mañé:


A continuació us posem els enllaços a les diferents publicacions que també han cobert l'acte:

Fotografies: Pep Espasa

Llarga vida a l'Orfeó Canongí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages