La Canonja 3 es dóna 6 mesos per avaluar la seva continuïtat - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimarts, 22 de febrer del 2022

La Canonja 3 es dóna 6 mesos per avaluar la seva continuïtat

Carta oberta i Acta Assemblea Ordinària 2021
 
Estimats socis i sòcies.

El passat gener vam celebrar l'assemblea ordinària de La Canonja 3, on vam estar discutint l'estat actual de la junta de l'entitat. Trobareu l'acta adjunta al correu.

Com molts sabeu, estem en un període complex i els membres actuals de la junta no es veuen amb cor de continuar tirant endavant de l'entitat. Tot hi així, continuem creient fermament en la missió de l'entitat i en la importància de tenir un grup independent de caire ambiental en un municipi com el nostre, amb espais naturals com la Riera de la Boella o el Mur Verd però a la vegada en un entorn urbà i industrial. Queda molta feina per fer i hi ha molts reptes per emprendre, però necessitem algú que tingui ganes i energia per dedicar-hi.

A l'assemblea es va acordar donar-nos un temps de 6 mesos per intentar cercar aquestes persones que puguin entrar a formar part de la junta i donar-nos un cop de mà. També vam acordar passar les quotes del curs 2021 per tenir una mica de marge econòmic i pagar el lloguer fins al juliol on reavaluarem la situació de l'entitat. Com sabem que la nostra activitat ha estat baixa no hem volgut passar-les fins  a parlar amb vosaltres a l'assemblea. Us informem que es passaran durant aquest mes de febrer. 

Si us plau, si també creieu en la missió de l'entitat i voleu unir-vos a la junta o coneixeu algú a qui li pugi engrescar estarem encantats de rebre-us.

Moltes gràcies pel temps i l'esforç que ens heu dedicat.

Una abraçada molt forta,

Junta Coordinadora.

--
La Canonja 3 - Poble, paisatge i sostenibilitat
http://www.lacanonja3.org
 

Imatges: http://www.lacanonja3.org/
 

Des de l'Estímul us volem transmetre molts ànims i demanar als canongins que siguem conscients de la situació de les nostres entitats, i traslladem un esforç per saber donar-lis el valor que mereixen i el suport necessari per mantenir-les.


SEGUEIX L'ESTÍMUL!
Introdueix el teu correu electrònic per rebre un avís amb els nous articles.
No te'n perdis cap!

   

I si vols publicar un contingut, només cal que ens escriguis a: estimul@gmail.com
Tots fem l'Estímul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages