Concurs de la nova imatge per marxandatge de l’Associació Juvenil  Mico de La Canonja - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimecres, 3 de febrer del 2021

Concurs de la nova imatge per marxandatge de l’Associació Juvenil  Mico de La CanonjaL'Associació Juvenil Mico de La Canonja està de celebració, ja que enguany celebra el 5è aniversari de la primera aparició del seu gegantó i és per això que han preparat diverses novetats i actes. Una d'elles és la realització d'un concurs públic per trobar una imatge per tal de poder crear un marxandatge oficial per a la població. Aquest concurs està adreçat a persones a partir dels 16 anys, tant professionals com aficionats. La persona guanyadora s'emportarà un premi de 200 euros.


Totes aquelles persones interessades a participar en el concurs, podran entregar fins a un màxim de dues propostes de la nova imatge. Els treballs es podran enviar fins al pròxim 14 de març de 2021, amb un pseudònim, al correu concursmicodelacanonja@gmail.com. El jurat del concurs estarà format pel president de l'entitat, per una persona vinculada amb el món de la cultura i l'administració, una persona rellevant dins del món cultural i artístic del poble i el soci o sòcia menor d'edat més gran de la colla. A més, els i les sòcies que ho vulguin, també formaran part del jurat, participant en una votació secreta per majoria simple.


La decisió es prendrà el dia 28 de març de 2021, amb la decisió del jurat i la votació dels i les sòcies de l'entitat. Les bases i els recursos del concurs es poden consultar a les diferents xarxes socials de l'entitat, amb la intenció que tothom tingui accés i opció a participar-hi. "Amb aquesta nova imatge es pretén augmentar la participació de la població en els diferents actes i seguir creant un sentiment de pertinença cap al Mico, la festa i la Canonja. Una imatge que servirà per lluir-la per la població i allà on vagis", asseguren.


A continuació us deixem amb les Bases del concurs "Dissenya el nou marxandatge": https://drive.google.com/file/d/1DToXGqTPB3_hs5TeEeJLLp_oUuVVPYc-/view?usp=sharing


La Canonja, 3 de febrer de 20211 comentari:

Post Bottom Ad

Pages