Propostes del grup Junts per al Ple de juliol - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimecres, 24 de juliol del 2019

Propostes del grup Junts per al Ple de juliol

Com ja sabeu tots, amb només un regidor per part nostra i amb un ajuntament governat amb majoria absoluta per un altre partit és molt difícil que puguem tirar endavant totes les propostes que portem al nostre programa. Dit això, tal i com ens vam comprometre, nosaltres aprofitarem qualsevol oportunitat que tinguem per intentar convèncer a la resta de regidors i tirar endavant propostes que creiem que són molt beneficioses pel nostre poble. 

Tenint a pocs dies la primera oportunitat, us volem fer partícips dels precs de propostes i les preguntes que farem al pròxim Ple de l’Ajuntament de data 25 de juliol:




(Us recordem que podem fer un màxim cinc mocions, precs o preguntes)

Centre de dia. 

Instem al Ple de l’Ajuntament a estudiar la construcció d’un centre de dia en un lloc proper al CAP, adequat a les necessitats de la nostra gent gran, amb sales per realitzar activitats, menjador, zones d’esbarjo interiors i exteriors i amb una cuina, i que la construcció d’aquest centre de dia es faci amb previsió de què en un futur es pugui donar servei de residència 24 hores.


Elements de protecció a les rambles. 

Instem al Ple de l’Ajuntament a què estudiï la instal·lació de reductors de velocitat a les calçades de la rambla de les Garrigues i a tota la rambla Collblanc. Incorporar passos de vianants elevats on calguin, amb la finalitat de reduir la velocitat dels vehicles i facilitar el pas als vianants. Instal·lar parterres amb vegetació que impedeixin l’accés a la calçada on sigui convenient.


Transport públic. 

El transport públic és una necessitat per a diferents sectors de la població de la Canonja. Com a exemple, els joves universitaris o les persones que necessiten atenció mèdica a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Apostant per una mobilitat sostenible, des de Junts per la Canonja instem a l’Ajuntament a que faci un estudi sobre la viabilitat i la possibilitat de poder fer que la línia d’autobús municipal passi per l’Hospital i per l’URV al Campus Sescelades, situat al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. No només en sortirien beneficiats els estudiants de la Universitat, sinó també els de l’Escola d’Art i diferents centres formatius de la zona, a més de totes les persones que diàriament han d’anar a l’Hospital Joan XXIII.


Pregunta sobre la neteja dels contenidors de brossa. 

Diversos ciutadans ens han traslladat el seu malestar referent a la brutícia que s’acumula al voltant dels contenidors de la brossa. Per això,  preguntarem les següents qüestions:

- Amb quina freqüència es duu a terme la neteja dels contenidors de brossa?

- Tenint en compte que les persones encarregades de la recollida selectiva de brossa no es fan càrrec de les bosses de residus i andròmines que s’acumulen al voltant, qui se’n fa càrrec i amb quina freqüència?

També farem el suggeriment de que les papereres que s’hagin de canviar, es faci per unes amb cendrers incorporats.


Pregunta sobre la web de l’Ajuntament. 

Si entrem a la web de l’Ajuntament i anem a ocupació ens trobem que la secció de Borsa de treball municipal fa moltes setmanes que està fora de servei. Si intentem accedir a la secció d’impuls i foment de l’ocupació veiem que l’enllaç està trencat i ens retorna un missatge en anglès que diu ”Woops, alguna cosa va anar malament”. A més, si entrem a secció d’Oferta pública d’ocupació, ens surt la borsa de treball de vigilants municipals 2018-2019. 

Com que és un espai molt interessant tant per les empreses que fan ofertes de treball com per les persones en recerca de treball, preguntarem quant trigaran a resoldre els problemes que fan que aquestes seccions estiguin fora de servei.


Recordeu que ens podeu fer arribar els vostres comentaris i/o suggeriments a:

Moltes gràcies!


Junts fem la Canonja


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages