El primer número de l'Estímul (15 de maig del 1936)! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dissabte, 15 de juny del 2019

El primer número de l'Estímul (15 de maig del 1936)!

Tot seguit us presentem el que va ser el 1r número de l'Estímul, que va sortir publicat el 15 de maig de 1936, com a Butlletí de l'Orfeó Canongí.

Ens l'ha fet arribar el David Bofarull Jiménez, a qui li agraïm el seu gest: els originals de totes les 5 edicions de la primera època, recopilats en un llibre pel seu avi, Antoni Bofarull Veciana (Tonet), guardats curosament en magnífic estat en una vitrina. Val a dir que la Junta de l'Orfeó Canongí de l'any 1995 ja va reeditar-los en una edició facsímil per als socis; ara aprofitem aquest espai per compartir-los a la xarxa amb tothom. 

Amb tota la documentació aportada, també hi ha alguns altres escrits i articles històrics molt interessants, que molt gustosament anirem fent públics mitjançant l'Estímul Digital.

Esperem que ho disfruteu!


(Si disposeu de material històric i el voleu compartir amb els veïns de la Canonja, com ho va fer el David, podeu fer-nos-ho arribar i el digitalitzarem i l'anirem recopilant a l'apartat d'Arxiu Històric, creant així un espai que contribueixi a preservar la memòria històrica d'aquest poble. La nostra memòria. Moltes gràcies!)  












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages