XXIX Desena Cultural de l'Orfeó Canongí - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dijous, 3 de novembre del 2011

XXIX Desena Cultural de l'Orfeó Canongí

XXIX DESENA CULTURAL. ORFEÓ CANONGÍ. Novembre de 2011.

Ja tenim la planificació de la Desena Cultural canongina de l'any 2011. Apunteu-vos les dates! Que no se us passi!!!

Dilluns 7, 14 i 21 a les 19:30h: AUDICIONS COMENTADES DE GRANS OBRES DE LA MÚSICA CLÀSSICA “Cicle de compositors russos”, a càrrec de Rafel Esteve Alemany, professor d’Història de la Música del Liceu. 1r) “Scheherazade” de Rimski-Korsakov; 2n) “Concert per a violí” de Txaikovski; 3r) “La consagració de la primavera” d’Stravinksi.

Dimecres 16 a les 20h: TALLER DE CUINA “Aperitius i tapes, actuals i clàssiques”, a càrrec de Mariona Quadrada. Inscripcions a orfeocanongi@orfeocanongi.com o divendres 11 de 18 a 20h al Bar de l’Orfeó. Places limitades! Preu: Socis 10€ / No Socis 15€.

Dijous 17 a les 20h: TAULA RODONA “Indignats i política”. Organitza: Estímul.

Divendres 18 a les 23h: CONCERT “Oscárboles”. Cantautor de cançons divertides amb un rerefons filosòfic: el relativisme i l’hedonisme marquen unes lletres originals.

Dijous 24 a les 20h: TALLER D’AEROMODELISME, a càrrec de Lluís Reverté. Col·labora: Motor Club La Canonja. Vine a practicar amb el simulador de vol!

Diumenge 27 a les 10:30h: FESTA DE L’OLI NOU. Olis del Molí de Cal Qué, de la Cooperativa Agrícola i de la Boella, més un oli convidat. Tiquets (llonganissa o arengada) fins el dimecres 23 a Cal Quimet. Preu: 5€.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages